Maart is de sterkste maand voor de adidas adidas yeezy boost 350 kopen NMD. Na een paar uitgaven die snel uitverkocht zijn en alleen verkrijgbaar zijn bij selecte detailhandelaren, geeft Maart iedereen de mogelijkheid om te kopen door de uitgebreide beschikbaarheid. Een van de vele paren om deze maand te lanceren is het adidas NMD Black Mesh. Terwijl de meesten van ons gewend zijn aan Primeknit, zal deze adidas NMD mesh door de bovenkant in Black hebben, dus de bijnaam. Andere details zijn Grijze hits, Wit op de middelzool en Blue op de plastic overlay. Adidas NMD Mesh Black White Release Date Het goede nieuws voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van de Black Mesh adidas NMD, lijkt erop dat de schoenen beschikbaar zijn bij meer retailers dan voorbij NMDs. U kunt ze kopen bij adidas Originals retailers op 17 maart 2016 voor 120 dollar. Hieronder staan een paar andere afbeeldingen die verschillende hoeken tonen. 

De adidas Terrex Swift Solo komt nu bij adidas-accounts in met de eerste editie met een kleurenschema dat lijkt op de New York Knicks. Adidas heeft de Terrex Swift Solo met ripstop nylon en leer geconstrueerd. De buitenzool is ontworpen met een uniek patroon dat gemakkelijk kan worden geassocieerd met buitenslijtage. Ze hebben dan gefuseerde tinten van blauw, oranje, wit en zwart die voor een New York Knicks-thema gaan. Voor degenen die geïnteresseerd adidas yeezy boost 350 v2 kopen zijn in de aankoop van de adidas Terrex Swift Solo Knicks, beginnen ze nu te landen bij geselecteerde Adidas Originals accounts. Momenteel kunnen degenen die in de Verenigde Staten zijn gevestigd, hun paar van KITH pakken. De verkoopprijs is ingesteld op $ 100 en op het moment van schrijven is er een fatsoenlijke grootte beschikbaar, maar het lijkt erop dat dit model snel uitverkocht zal worden. Als u extra foto's wilt controleren, blijf scrollen voor adidas ultra boost kopen een nadere blik. 

We weten allemaal en hebben de hype gezien voor een aankomende adidas Yeezy Boost om vrij te maken. De meeste mensen die van plan zijn om hun handen op een paar te krijgen, komen gewoonlijk leeghandig op of verkopen aan de resellers. Met vroege rapporten waarin een Yeezy Boost wordt vermeld, zou op 18 maart vrijkomen, velen besloten dat ze niet op deze release zouden missen. Geruchten hadden verspreid dat een andere adidas Yeezy 750 Boost op die dag zou debuteren en TMZ had een grote lijn gezien met mensen die voor een Shoe Palace kampeerden. Er waren zelfs campers die met een RV werden gezien. De manager van Shoe Palace verklaarde zelfs dat er 3% kans bestaat dat de schoenen aankomen voor de 18e vrijdag, maar de lijn is nog niet uitdunken. 

De adidas Yeezy 750 Boost Brown is het volgende model van Kanye West en adidas om adidas ultra boost heren tijdens de maand maart 2016 vrij te geven. Met premium suède door de bovenkant die in Brown is gekleed. Dezelfde schaduw zal ook landen op de middenvoetband, liner en om de hiel. Het voltooien van deze Yeezy 750 Boost is een doorschijnende Gum middelsole die zich uitstrekt door de zool terwijl u de merken Boost technologie gebruikt. Adidas Yeezy 750 Boost Brown Release Date De bruine adidas Yeezy 750 Boost is gepland om op 18 maart 2016 vrij te geven en komt met een verkoopprijs van 350 dollar. Beschikbaarheid en winkelvermeldingen zijn op dit moment niet bekend, maar zorg ervoor dat u terugkijkt, want we zullen binnenkort meer details hebben. U kunt ook meer afbeeldingen van deze release zien door hieronder te scrollen. 

De adidas NMD tot nu toe heeft een paar sterke releases gehad, waardoor er meer fans naar de drie strepen waren gekomen. Terwijl we meer paren kunnen verwachten en zelfs een Chukka, heeft het merk de adidas NMD City Sock onthuld. Vanwege de bouwen en wat verlengde kraag, lijkt de naam City Sock passend. Nogmaals, dit paar zal de Primeknit-behandeling bevatten, samen met een zwart-wit thema. Aan de mediale kant zijn de nummers S79150, die het productnummer kunnen zijn. Dit paar wordt dan voltooid met de traditionele White Boost midsole en The Three Stripes rennen de hiel af. De City Sock adidas NMD komt los van de merken Spring 2016 lineup. Dit betekent meestal dat we in de komende weken een lancering moeten zien in ongeveer een maand. Meer foto's van dit paar zijn hieronder weergegeven en zorg ervoor dat u bij ons terugvindt voor updates. Update: de adidas NMD City Sock zal op 17 maart in Europa en Azië vrijkomen. Stateside retailers zullen ze in mei 2016 hebben. Een stap tegelijk, een stap dichter bij de ... 

In het korte bestaan van de adidas NMD ontvangen ze al verschillende wijzigingen. Het laatste van het drie streepmerk introduceert ons voor twee paren van de nieuwe adidas NMD Runner Suede. Beide getoonde paren zijn uitsluitend vrij voor vrouwen, maar we konden suede uitgaven van de adidas NMD lancering voor adidas pure boost nederlandmannen zien in de toekomst. Gekleed in Bourgondië of Zwart, vervangt de basis van de schoenen de traditionele Primeknit met een zachte premium suède. Beiden hebben nog steeds de Boostmidsole, terwijl de Bourgondië met Koper op de midsole overlay komt en de Black heeft Silver. De twee paren van de adidas NMD Runner Suede zullen op 17 maart 2016 bij selecte adidas Originals-verkopers en online verkrijgbaar zijn bij adidas. De verkoopprijs voor de suede-versie is nog niet bekend gemaakt, maar als we aanvullende details krijgen, zullen we laat je weten. Voor nu, bekijk het duo nader door hieronder te scrollen.

Views: 2

Comment

You need to be a member of JawBite to add comments!

Join JawBite

© 2019   Created by Carol Guerra.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service